منابع ارشد علوم شناختی 1400

منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم شناختی 1400

منابع ارشد علوم شناختی 1400 در این صفحه به طور کامل برای دانشجویان کارشناسی ارشد این رشته که  اطلاعات خیلی کمی در در موردش وجود دارد  به طور کامل معرفی شده است.

 

ارشد علوم شناختی از سال 93 به عنوان یک رشته مجزا در دفترچه ثبت نام سازمان سنجش قرار گرفت ، به همین خاطر در مورد این رشته هنوز اطلاعات بسیاری زیادی در خصوص منابع ، کتاب ها و سایر موارد در دسترس نیست ، همین نوپا بودن این رشته میان رشته ای باعث شده هنوز خیلی از موسسات و ناشران کتاب های کنکوری اقدام به نشر کتاب در این زمینه نکرده اند.

گرایش های ارشد علوم شناختی 

گرایش روان شناسی شناختی
گرایش ذهن و مغز و تربیت
گرایش ذهن و مغز و تربیت
گرایش توانبخشی شناختی
گرایش طراحی و خلاقیت
گرایش رسانه

رشته علوم شناختی در کارشناسی  ارشد اوایل با یکی دو گرایش شروع کرد اما در کنکور های اخیر یعنی سال 99 این رشته دارای 5 گرایش از جمله گرایش روان شناسی شناختی است که یکی از محبوب ترین گرایش ها بین دانشجویان می باشد ، محبوبیت این گرایش به این خاطر است که همانند سایر گرایش ها محدود به حوزه خود نیست و دانشجو می تواند در تمامی زمینه های علوم شناختی کار کند ، اما مثلا در گرایش های مثل توانبخشی و ذهن و مغر دانشجو فقط در حوزه های خود فعالیت داشته باشد

منابع ارشد علوم شناختی 1400

زبان عمومی و تخصص
روان شناسی شناختی
مبانی علوم اعصاب
آمار و روش تحقیق
اصول علوم شناختی

همان طور که مشاهده می شود منابع ارشد علوم شناختی 5 گروه درسی می باشند و همان طور که در بالا نیز اشاره شد ، نوپا بودن این رشته باعث شده هنوز کتاب ها و منابع جامعی برای کنکور ارشد علوم شناختی تدوین نشود ، اما در در 20 تدریس با راهنمایی از رتبه های برتر سال پیش سعی کرده ایم بهترین و جامع ترین این منابع را تهیه کرده و در اختیار دانشجویان ارشد این رشته قرار دهیم.

منابع ارشد علوم شناختی 1400

 

برای تهیه پکیج تمامی دروس بالا به صورت یکجا کلیک کنید

 

دانشگاهای پذیرنده ارشد علوم شناختی 

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه تربیت مدرس
  • دانشگاه شهید بهشی
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه فردوسی
  • دانشگاه سمنان
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه کردستان

 

علوم شناختی در مراکز تحقیقاتی

علاوه بر دانشگاهها علوم شناختی چند سالی است به طور جدی توسط محققان و دانشمندان نیز دنبال می شود. در کشور ما . پژوهشکده علوم شناختی (IRICSS) و پژوهشگاه دانش های بنیادی (IPM) از مراکزی هستند که به آموزش و پژوهش علوم شناختی شروع کرده اند . این تلاش ها از سال ۱۳۹۰ و پس از شکل گیری ستاد راهبری توسعه علوم و فناوری شناختی، سرعت بیشتری گرفته است. با توجه به این اتفاقات و نیز با توجه به اینکه جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های مختلف علوم شناختی آغاز شده است، امید می رود که در سالهای آتی شاهد پیشرفت های عظیم در حوزه های علوم شناختی در داخل کشور باشیم

 

Rate this post
سجاد نظمی
12 فروردین 1399
برچسب ها :

این مقاله بدون برچسب است.